vissa dagar...

...kör verkligen allt ihop sig.

Min mobil har råkat ut för en olycka, och fungerar inte. Å igår bestämde jag och linda att vi skulle samåka till praktiken idag, så Rickard tog bilen för att fixa till felen på den. Å när jag precis tänker gå ner till den tid jag och linda bestämt, så ringer telefonen. Då har linda messat å sagt att hon är ledig igår, men kommit på att det kanske är nåt fel eftersom jag inte svarade. Tur att hennes hiss går ända upp, annars hade jag fortfarande stått kvar där nere å väntat... :)
Hon förbarmar sig över billösa mig,, och bestämmer att jag kan låna hennes bil, Så hon kommer och hämtar mig, men då börjar bensinen gå ner på noll, å när vi åkt till stationen så kommer hon på att tankkortet inte ligger i bilen, å jag har glömt mig plånbok hemma. Så då försöker jag ringa till praktiken och kolla hur dan ser ut, men de är på möte....
SUCK och DUBBELSUCK.

Iallafall så bestämde vi att det blev en pluggdag, å hon skjutsade hem mig igen, å tillslut fick jag tag på min handledare som sa att det var okej att jag var hemma å förberedde för seminariet. Så nu sitter jag här å klurar på psykogeriatrisk problematik, och väntar på att avesta vc ska ringa upp å ge mig pencillin för urinvägsinfektionen...

hoppas resten av dan går smidigare =)

Mupp

Jag har varit rätt så frisk nu ett år, en förkylning å nån lite mildare magsjukehistoria, så den smällen fick jag ta inatt.
Har sovit typ en halv blund, för jag hade så ont i magen att jag trodde den höll på att sprängas. Sov lite imorse, men annars har jag bara legat å vridit mig hela natten.. Värktabletterna slog ut hela hjärnan, men inte värken. Jag har ingen lust att må såhär just nu, vi ska ju ut å resa imorrn..

Om 19 timmar sitter vi i taxin till tåget, å då vill jag må bra. Trist att missa en dag på praktiken också, för det är faktiskt ganska roligt =) Det överträffar mina förväntningar!

Resan berättar jag om när jag kommit hem. Nu ska jag däcka igen.

tjipp

RSS 2.0