haha

Jag fick det i avesta, å jag tog det!
Nu behöver man inte tänka på det mer wohoo =)

haha

Jag fick det i avesta, å jag tog det!
Nu behöver man inte tänka på det mer wohoo =)

Chokladkakan...

Blev inge bra... =( Först blev den för rinnig, sen blev den hård som sten, å sen hade jag så mycket feber svettningar att jag inte orkade försöka igen.. Så imorse köpte jag en blåbärslängd på mitt favoritkondis, å skrev ett gulligt kort. De är nog glada att slippa dela mina baciller. haha

Jag packar till umeå, medan jag knaprar på de hårda chokladkakorna... Försöker planera för måndag också för att jag inte hinner det då. Det är bara hem å iväg på arbetsintervju igen. Å så börjar andra praktiken också. Fullt ös, medvetslös!

I fredags var jag på intervju på infektion i uppsala, å på måndag är det för ett jobb på korttidsboende i falun, sen på onsdag är det intervju här i uppsala. Där har jag inte sökt, utan de hörde av sig för att de fått min mailadress från nån annan stans där jag sökt... Då borde man ju ha en chans, när man inte ens behöver söka, utan de söker upp en =)

Nu ska jag fortsätta med packningen innan jag dör av trötthet... Det är inte så lätt som man tror att packa lätt med allt man behöver!

Tjipp å hej =)

4 veckor går fort när man har roligt!

Imorgon går jag min sista dag på rättspsyk. Jag har haft det väldigt bra =) En handledare som gillar att prata, haha. Passar mig som handen i handsken.
De har varit väldigt gulliga och låtit mej vara med på en massa saker, o jag har fått se saker som jag tror att jag inte kommer få va med om igen. Även om platsen varit lite konstig, så har människorna, både patienter och personal, varit jättegivande att träffa. Särskilt gulliga lilla L som lyssnade och stöttade mig när R:s farmor gick bort förra veckan. Känns som att jag ska vara ett stöd åt R, inte vara ledsen.. Men det var skönt att få prata ut.

Nu ska jag göra chokladkaka till dem!
bye

RSS 2.0