Galen.

Jag tror faktiskt att jag blir galen... 
Mångalen?
Värmeslag?
Åldersnoja?

Imorrn blir jag 24 år!

Mitt i natten...

Sitter i sängen med datorn, det brukar kännas lyxigt, men just nu känns det mest jobbigt. Klockan är 02.54, å det börjar ljusna ute. Jag har suttit med datorn i knät flera timmar nu utan att kunna somna. Jag har för mycket känslor och tankar som rör sig. Hur var det man gjorde då?
Jag har levt i min egen lilla konstiga värld de senaste åren då jag pluggat. Å jag har haft det relativt lugnt känslomässigt... Eller relativt down kanske? Nu är jag ute i riktiga världen, med jobb och ett liv som ska gå ihop med allt vad det innebär.

Hur var det man gjorde när tankarna snurrar och känslorna surrar?
Jag ska fira min födelsedag imorgon. Kan ju inte vara aptrött då!

Mini-semester =)

Igår kom jag hem från min minisemester som bestod av en dag på grönan med lillasyster och E. Vi hade världens roligaste dag! Var där typ 11 timmar, å bara åkte massa karuseller, försökte vinna lite grejer, å njöt av livet!
Jag åkte till och med insane! å extreme, å jetline, fritt fall å uppskjutet... Sen provade vi kvasten, blåtåget, åkte några varv i rockjet och krockade i radiobilarna. Å som avslut blev det många varv i bläckfisken, jag klarade minst, för min vagn snurrade mest... Till å med karusell-per höll på att skratta ihjäl sig...=) Blev en burgare på hamburgerkungen innan vi ååååååkte pendeltåg, för vi är loosers baby, för vi har inget körkort..(iallafall ingen tidtabell till uppsalatåget, så det sista hade gått..) Tralala... Kl 2 på natten var lillasyster och jag tillbaka i uppsala, å då var jag minst sagt trött.
Jag hade kunnat fortsätta åka, men Grönan stängde ju! Typiskt.

Pröva sjunga det här till Gyllene tiders "gå å fiska":
Vi åker bläckfisk, ååååå
o snurrar runt en stund
snurrar runt runt i bläckfisk åååååå
en dag på grönalund grönalund.

Jag var såååå hes å sååå solbränd å såååå glad när jag kom hem, å inte har det gått över än.
Imorrn firar jag min födelsedag med familjen. myyyys.


Syster Ida.

Shit pommes.. Igår så stod jag bakom ett skynke på en sal, å hjälpte en patient, å så hörde jag undersköterskan prata med en patient. Hon sa "Jag får kolla det med syster Ida". Å då skog det mig, att det är ju jag... Jag är syster Ida, som ska lösa problemen, som ska stötta undersköterskorna, som ska ronda, som ska svara på de knepiga frågorna och ta hand om de anhöriga. Sen när jag kom hem så låg examensbeviset i brevlådan också, så nu finns det på papper. Jag ska skicka in legetimationsansökan till socialstyrelsen för att få det, men det är liksom på riktigt nu.
Jag kommer säkert ha dessa uppenbarelser hela året ut, men just nu blir jag alldeles till mig när jag kommer på att det är jag som är sjuksköterskan.

I helgen ska jag och R åka till mina föräldrars sommarstuga å ha myshelg.. Undrar vad jag ska packa.. Dator och DVDfilmer eftersom det ska bli regn. Längre har jag inte kommit än. Badkläder?
Jordgubbar och bubbel ska iallafall inhandlas, för det är inte alltid som det är myshelg =)

Vad ska man göra på midsommar då? Jag är ju för 17 ledig!!!

RSS 2.0