Helt sjukt...

Vilken dag det var igår! Strålande sol, världens finaste klänning, en fin ceremoni i kyrkan, 35 personer som grattade, jättegod mat och fin tårta...
Det kunde inte blivit en bättre dag, och jag vill komma ihåg varenda sekund!
Jag hade så roligt, kände mig så duktig, fick så många kramar och presenter och idag ser min lägenhet ut som en blomsteraffär! Kom i säng runt 2 tror jag, var så trött att jag inte orkade kolla på klockan... å imorse när jag kom upp så hade Perra diskat. Very najs!


Fantastisk dag. Nu ska jag sega och drömma mig tillbaka och äta rester!
kram å puss

Examen imorgon...

...å här sitter jag med mina russinfingrar efter att ha skalat 13 kg potatis.. det är 105 stora potatisar om nån undrar.
Min högerhand är helt svullen. Men jag ska inte klaga! Jag får så mycket hjälp med den här examen, så jag behöver inte göra så mycket mer... Snälla vänner å snäll pojkvän å snälla mormor och morfar! Jag har verkligen tur!!

Imorrn kommer 36 personer för att gratta mig. Det är många som tycker om mig! haha.
Nu ska jag försöka göra plats i kylen för all potatis..

C U tomorrow!

The big football

Igår var jag i hufvudstaden. Fastän det regnade så var det en toppendag, precis vad jag behövde efter denna stressiga magkatarrs-termin. Promenad i regnet, fotoutställning, wok-lunch, pärlaffär, kaffe på vetekatten, mer promenad, bio: män som hatar kvinnor, varm choklad i ett källarvalv i gamla stan, sista tåget hem.
Jag känner mig som en helt ny människa idag!

Tur att jag hade stabilt sällskap till filmen, annars hade jag gått därifrån. Det tog ett tag innan jag kände mig stabil på benen efteråt. Det var en film som rörde om hela mig. Jag mådde illa, jag skrattade, jag blundade, jag höll för öronen, jag grät, jag blev förbannad, jag hatade, jag beundrade, jag älskade.
Vet fortfarande inte om jag kan rekommendera någon att se den, men jag kan säga att jag inte ångrar att jag såg den. Tack för den stöttande axeln!

I kulturhuset har de en minimodell av stockholm. Den är typ 5x5 meter och den är ihoppysslad av nån med otroligt tålamod. små byggnader och träd och broar och  båtar och småsmåsmåsmå bilar =) Det var kul att se, kunna få en överblick över
stockholm som annars är så stort att man inte riktigt lyckas ha koll på vad som ligger vart. Globen hade samma storlek som en fotboll och var den största byggnaden.

Jag ska göra om det här igen! Med dig?

stenåldern

På stenåldern jagade dom, å plockade bär. Det fanns inget coop eller hemköp, å bananerna växte inte i norden. Godis för dem var typ.... frukt. de kunde vara 10 personer som delade på en kyckling. Å dom klarade sig! ett tag iallafall...
Alltså: Mitt sockerbegär är inget nödvändigt.
Alltså: jag behöver inte äta stora portioner.
Alltså: Det är examen snart. Å jag vill inte ha daller-mage i min examensklänning.

Såna här dagar vill jag bara gå på fettsugning, men jag vet att det inte hjälper i längden. Å sen tänker jag på pulverdieter, men jag vet att det inte hjälper i längden. Sen tänker jag att jag vet ju hur man gör, motionerar och äter med hjärnan.
Å det hjälper, men bara i längden.... Jag är otålig, och det har jag alltid varit. Däremot med patienter är jag hur tålmodig som helst.
Tänk va konstigt allt ska va?

Nu har jag iallafall ätit broccoli och fisk till lunch. Hoppas jag håller mig mätt på det.
Annars så har jag kommit på 4 saker jag får stilla sötsug med:
Morötter, rå blomkål, nötter och loka.

Kan nån ge mig ett tips på nåt annat man kan småäta med gott samvete??
/Tjockis-Desperado

fullt ös, medvetslös!

Jadu, snart så är jag faktiskt medvetslös. VIsst var det skönt med en veckas semester, men allt jag hade att göra som skulle trollas bort under den veckan, var kvar när jag kom hem. Så nu donar jag och grejar å pluggar å praktiserar varje vaken stund.
Jag ska sy min examensklänning
ordna tusen saker till kusinens bröllop
klara alla mina tentor och seminarier
skicka in massa papper för att få min examen (kan det bli krångligare?)
vara på praktiken massa dagar.
fixa med min examen

Sen skulle det ju inte skada om man hann ta en och annan promenix i det här underbara vädret.

Igår var vi iallafall på Wolverine-premiären -Japp, i Avesta. Det var väl typ den enda filmen det här århundradet som kom till Avesta på premiärdagen. Annars så har massa filmer premiär här i maj månad, fast de hade premiär 2008 i andra städer... Men sånt är livet. Vi bor billigt och kan gå hem på 5 minuter från centrum. Så då får man väl betala i förlust av biopremiärer.

Jag ska fortsätta pilla med tentorna innan det blir grillning i Vikhyttan.
Puss sålänge =)

RSS 2.0