Vaccinationer

Japp, från och med idag är man vaccinationssköterska på prov =) Får se hur det går.
Har tusen och åter tusen nya saker att lära mig om rådgivning och olika sjukdomar. Det går nog bra, och gör det inte det, så har jag inte förlorat något på att försöka. Jag får vara i uppsala hos fina familjen!

Jobbar eftermiddag resten av veckan. Å ska ägna den lediga tiden åt lillasyster som åker på långresa till australien om 12 dagar =) coolt. Fast inte så coolt att jag blir utan henne ända till sommaren. Får ta å tjäna ihop till en flygbiljett och åka efter!

frisk...

...i kroppen, men tydligen inte i huvudet. Känner mig som ett PMSmonster, å har de senaste dagarna haft en dryg äcklig mensvärk.  Men man ska inte klaga. Det kan alltid bli värre!

Kalas, för R fyller år.. Igår var gamlingarna här, idag kommer min familj. Det är roligt =)
Tårta. Sockerchock. illamående. <--- Det var igår.
Hoppas på en lugnare dag idag =)

Arbetslös och influensa

Klart att en olycka inte kommer ensam.
Nämen, arbetslösheten är väl ingen olycka när man har ett tidsbegränsat vikariat, men att någon influensa satt stopp för mitt fortsatta jobbsökande känns trögt minst sagt.

I måndags åkte jag till mina föräldrar, efter en super-najs helg i göteborg. Så på tisdagen runt lunch fick jag ont i huvudet, å tre timmar senare hade jag hög feber. På onsdagmorgonen började jag hosta och må illa och....
Ja, influensa är ett faktum. Nu är hjärnan lika igentäppt som näsan och minisyster har jourmobilen så hon kan handla godis och näsdroppar. LIllasyster ska handla maxmat hem, för det brukar kunna hjälpa =)

Nu ligger jag däckad i soffan, framför TVn. grannen har kommit över med 20 dvdfilmer, men jag orkar inte gå till tv:n. Tror jag kollar på datorn istället.

Tur att man inte har barn... För de skulle smitta ner mig konstant, och jag är precis som en man, alltså, jag blir dödssjuk när jag är sjuk.

Sjukfilmerna hittills (förutom alla tusen dåliga serier på tv:n):
I tisdags såg jag: amelie från montmartre, crash,
Igår: Blåsningen, hämnden.
Nu blir det en ding ding ding värld. från 1960talet. charmigt värre. Påminner om ratrace om nån sett den?

bye for now från slemmiga, snoriga uppsala.

RSS 2.0