examen

Den 29 maj kommer jag ta examen, om allt går som planerat... Jag längtar, fast med fasa... Då måste jag ju hitta jobb!
i måndags fick vi reda på att vi studenter ska stå för all planering kring examen, tillåmed ceremonin i domkyrkan! Jäkla lata skola, säger jag... Men jag har iallafall dragit igång en cirkus och mailat alla studenter å stället där man beställer broscherna. Nu är det tur att jag iallafall fått några positiva svar, så att vi är flera som planerar =) heja oss!

Igår var första praktikdagen, fast det var bara intro. Kändes bra iallafall, å jag tror jag fått en jättebra handledare. Kändes först lite läskigt med rättspsyk, men inte när jag väl var där.

Idag fyller mitt körkort 5 år, så nu får jag övningsköra med nån.. Nån? Synd att man måste gå den där introgrejen å så...
Nu ska jag iväg å träffa mormor, äta semla, å sen vårdplanera envisa gammelmormor på sjukhuset.
Önska mig lycka till!

hejsvej


De e lugnt =)

Haha. När jag skrev tentan igår kändes det jättebra, finns till och med en chans att jag får vg. hihi. Plugg lönar sig alltså...
Och igår när jag kom hem handlade vi pizza å tog det lugnt, sen såg jag en riktigt bra film:
Trångt i kistan.
Jag höll på att skratta ihjäl mig inombords. Den kan varmt rekommenderas till personer som behöver humor av en viss nivå... Alltså inte fånig humor i den, utan nån slags...  hmm... Bra humor helt enkelt. jaja.

Jag somnade med datorn brevid sängen, så jag ligger fortfarande kvar... halv tolv en lördag. Å det gjorde att jag lätt kunde kolla mailen när jag vaknade. Å då såg jag att jag fått godkänt på den sista tentan som jag låg efter med! Nu kan jag alltså slappna av, å se till att starta nästa termin med nya pigga friska tag på måndag! Känns hur bra som helst!

Jag har också för ca 2 veckor sedan satt ett datum då min otroligt lagom och uppnåeliga hälsoplan ska starta. Det blev 10 januari vilket är, just det, IDAG.
Så nu vill jag be er att inte fresta mig med socker. Om ni bjuder mig på kalas kan jag ta en liten bit tårta, men annars är det fruktsallad, loka, träning, och regelbundna mattider som gäller! Jag har verkligen bestämt mig nu, men jag vet att jag inte har världens bästa karaktär när det gäller... ja mest socker... så därför behöver jag lite stöd från er som umgås med mig.
10 kg till maj borde väl inte vara nåt problem..? Jag har en jämn siffra att börja räkna på, så den biten blir lätt iallafall...

Nu ska jag pallra mig upp, äta frukost,  ta en dusch, å sätta mig på bussen till Sara...


tentastress

Jag hinner inte skriva. jag måste plugga. plugga till tentan. plugga pediatrik, plugga geriatrik, plugga psykiatri, plugga katastrofmedicin.... Å så tror de att man kan få in ALLA sjukdomar i huvet på en månad å en vecka.
Haha... De måste vara dumma.

Äsch.Måste plugga mer nu. plugga plugga.
Folk kommer tro att jag är död snart, eftersom jag bara stängt in mig.

Hallå alla! Jag lever faktiskt nästan..

meningitschizofreniakutmanihjärtsviktpanikångestdiabetesmellituspylorusstenosastmaontimagenibsparkinssonhjärtinfarktglaukom

jul å nyår å praktik å tentor...

Nu var det ett tag sen. Så jag gör en kort sammanfattning.
Julen har jag redan redovisat.. Efter det kom nyår, i torgås (typ... sälen) med R och två vänner. Det var very najs, å jag har faktiskt hunnit vila upp mig mellan alla fall i skidspåret och pediatrikpluggandet. Vi var ut på nåt ställe i sälen en kväll, några folk som spelade å massa folk på dansgolvet. Jag tror det utsöndras endorfiner av att dansa, för jag var jätteglad efteråt =) På tolvslaget hade vi tänt en brasa i snön, bubblade och pussades i minusgraderna. Helmys!

Idag, efter en vecka i isolering i 23 minusgrader (det är alltså nyår jag syftar på) kollar jag min mail. Å då får jag veta att jag fått godk'änt på en tenta till!! wohoo... Bara en kvar nu... en enda liten kvar... *hoppas*
Jag får också mail om att alla placeringar är klara inför vårens praktik, å jag är verkligen jättenöjd!
så här kommer det se ut
start sista veckan i januari med fyra veckor på rättspsyk i sala.
sen har jag hela mars i avesta på krylbo vårdcentral.
sen avslutas praktiken med sju veckor äldrevård i fagersta.

Kan det bli bättre eller? Dessutom så följer min trogna följeslagare Linda mina placeringar i 11 av dessa sju veckor, vilket innebär att vi kommer kunna åka en hel del tillsammans, vilket betyder: NO FUCKING FLYTT Å NO FUCKING TÅGFÖRSENINGAR!

Hahaha..

Om ett par timmar ska vi iväg å äta superdupergod mat på älvan. farmor fyller 80 år, pappa bjuder. Kan det bli bättre?
Nope.


RSS 2.0